laboratoria

Hét platform voor ver- of nieuwbouw en herinrichting!
Laboratoria zijn er in alle soorten en maten. Het bouwen en inrichten van een laboratorium is een zaak voor de specialist. Het is meer dan het plaatsen van meubelen.

In ons onafhankelijk vakblad ‘laboratoria en bouwen aan de toekomst’ gaan we dieper in op de zaken die komen kijken bij het bouwen en renoveren van een laboratorium. Dit magazine wordt twee keer per jaar kosteloos op naam verzonden naar de verantwoordelijken binnen alle organisaties met bouwplannen in de laboratoriumbranche. Het vakblad leidt hen door de hele periode heen, van ontwerpfase tot oplevering. De lezer krijgt een helder beeld van alle zaken die bij het bouwproces komen kijken dankzij de expertise van participanten en ervaren vakgenoten die dit traject al eerder aflegden.

Ook u kunt zich in ons vakblad profileren. Dit gebeurt door middel van advertenties en/of een redactionele invulling. Op deze manier komt u op eenvoudige wijze in contact met potentiële opdrachtgevers. Bovendien kunt u deze opdrachtgevers zelf benaderen via onze unieke database.

titel : laboratoria en bouwen
aan de toekomst
uitgever : base publishers bv
verschijning : 1 x per jaar
oplage : 3.200 exemplaren per editie in c.c.
formaat : 230 x 297 mm
uitvoering : geheel full colour


 
laboratoria


maaspoort 24   6001 bp weert   the netherlands   t +31(0) 495 548 524   f +31(0) 495 548 121   e bos@base-publishers.nl