Hét platform voor ver- of nieuwbouw en herinrichting!
Door de gestaag toenemende vergrijzing in onze samenleving ontstaat steeds meer behoefte aan aangepaste woonruimte en verandert bovendien de leefsituatie in de zorgsector. Tevens legt de regering steeds meer druk op de verzorgingshuizen met betrekking tot zorg en huisvesting. Dit zijn maar enkele voorbeelden van de talrijke veranderingen die plaatsvinden in de zorg. Deze sector is een snelgroeiend marktsegment. Maak dus gebruik van de mogelijkheid u in deze branche te presenteren. Dat kan in het vakblad zorgcentra en bouwen aan de toekomst.
In ons vakblad nemen we de in de zorgsector spelende problematiek onder de loep en worden nieuwe ontwikkelingen op het gebied van (ver)bouw gevolgd. Eén van de belangrijkste redenen van het ontstaan van dit vakblad is de grote behoefte aan juiste informatie tijdens de periode van nieuwbouw en renovatie. De ontvangers van zorgcentra en bouwen aan de toekomst krijgen een goed beeld van alle recente vernieuwingen tijdens de bouwperiode.
Ook ú heeft de kans zich via dit unieke medium aan een grote groep beslissers te presenteren. Dit kan door middels van advertenties en/of redactionele invulling. Drie keer per jaar versturen wij dit vakblad op naam en geheel gratis naar zorginstellingen met nieuwbouw- en verbouwplannen.

titel : zorgcentra en bouwen
aan de toekomst
uitgever : base publishers bv
verschijning : 2 x per jaar
oplage : 3.200 exemplaren per editie in c.c.
formaat : 230 x 297 mm
uitvoering : geheel full colour
 
 
zorgcentra
maaspoort 24   6001 bp weert   the netherlands   t +31(0) 495 548 524   f +31(0) 495 548 121   e bos@base-publishers.nl