scholen voortgezet hoger onderwijs

Hét platform voor ver- of nieuwbouw en herinrichting!
Bij de realisatie van een schoolgebouw komt veel kijken. Over tal van aspecten moet een beslissing worden genomen waaronder de locatie, het ontwerp, de bouw en de inrichting. De omvang en complexiteit bepalen wie erbij betrokken worden: hoe groter en ingewikkelder het gebouw, hoe meer partijen. Elke beslissing kan verstrekkende gevolgen hebben en al in een vroeg stadium de uiteindelijke kwaliteit van de nieuwe huisvesting bepalen. Beslissingen dienen doordacht en op het juiste moment te worden genomen. Zo komt u tot het ideale schoolgebouw.
Dit beslissingstraject is één van de voornaamste redenen dat we er voor gekozen hebben een regelmatig verschijnend vakblad uit te brengen; ‘scholen en bouwen aan de toekomst’, editie voortgezet en hoger onderwijs. Dit vakblad staat boordevol informatie over alle aspecten die te maken hebben met het (ver)bouwen van een schoolgebouw.
Behoort u ook tot één van de groepen die betrokken zijn bij het (ver)bouwen van een school en wilt u binnen deze markt een rol van betekenis spelen? Zorg dan dat uw informatie te lezen is in dit unieke medium!

titel : scholen en bouwen aan de toekomst 
voorgezet & hoger onderwijs
uitgever : base publishers bv
verschijning : 2 x per jaar
oplage : 3.500 exemplaren per editie in c.c.
formaat : 230 x 297 mm
uitvoering : geheel full colour
 
 
scholen - voortgezet hoger onderwijs
maaspoort 24   6001 bp weert   the netherlands   t +31(0) 495 548 524   f +31(0) 495 548 121   e bos@base-publishers.nl